28 Aralık 2012 Cuma

2 günlük Detox

Geçen hafta, daha önceden de bahsettiğim gibi, 2 günlük bir detoxum vardı. Bu iki günün arka arkaya olması şart değil bu sebeple ben de araya bir gün boşluk koydum.

Öncelikle, detox yapacağınız günler evde olmaya özen gösterin. Çünkü enerjinizi biraz düşüyor. Ben detoxumun ilk gününü evde geçirdim ve çok rahattı. Fakat ikinci gününde tüm gün dışarıdaydım ve bayağı zorladı beni.

Şimdi gelelim bu detoxun nasıl bir detox olduğuna.

Özel detox çorbamız var. Bu detox çorbamız sınırsız, acıktığınız zaman içebilirsiniz. Bir de yanında sınırsız meyve var. Ama tabii sınırsız diye de abartmamak lazım. :)



Ben her iki günde de 3 kase detox çorbası ve 3 porsiyon meyve yedim. Aslına bakarsınız porsiyonları biraz az tutmuş oldum ama bana kesinlikle yetti çünkü çorbamız gerçekten çok doyurucu ve şifalı; içinde hemen hemen her sebze ve baharat var. Ben şahsen artık ekmek yerine çorba  hakkım olduğu zamanlarda da bu çorbayı tercih edeceğim.

1 yorum:

  1. Merhabalar Moda -
    sitemiz sizlere daha iyi hizmetler sunmak amacıyla artık yayında Kadınlar için moda artık yeni trendlerle bizde Astroloji deyince ilk aklınıza gelen biz olalım Diyet yılında sizlere yepyeni bir heyecan katmaya geliyoruz. Modaloji .com Takipte kalın ;)

    YanıtlaSil